JDT

Her vil vi løbende opdatere med nyheder fra JDT-turneringen.

Så er sidste afdeling af JDT blevet spillet i dag på Breinholtgård. KLG havde Hygum, Kasper og Emil til start. Hygum fik en flot 3. plads i u-22 i både brutto og netto, samt præmier for nærmest flag på 2 huller. Rigtig flot spillet. Kasper blev nr 13 i u-19 rækken. Endelig blev Emil nr 4 brutto og nr 9 netto, samt præmie for nærmest flag på hul 8. Dermed er det også afgjort hvem der er kvalificeret til den afsluttende SuperCup i oktober måned i de 4 rækker. KLG har igen i år en deltager med. Det lykkes Emil for andet år i træk at kvalificere sig med en samlet 2 plads i U-16 rækken. Flot at KLG igen i år har spiller med i SuperCuppen som kan repræsentere KLG på bedste vis. Godt kæmpet alle sammen.

KLG’s juniorer klarer sig godt i JDT

Lørdag den 18. Juni blev 4. Afdeling af JDT spillet på Odense Eventyr Golf.
Vi havde Marcus, Hygum, Kasper og Emil til start.
Marcus blev bedste spiller fra KLG med en flot 2. Plads i U-19 rækken. Emil fører fortsat U-16 rækken.
Alle vore 5 spillere har fortsat mulighed for at spille sig til en plads i SuperCuppen, så vi krydser fingre for de sidste to afdelinger efter sommerferien.
Tak for Jeres indsats indtil nu

KLG’s juniorer klarer sig godt i JDT

Søndag, den 29. maj blev 3. afdeling af JDT afviklet i Ribe Golfklub.
Vi havde Victor, Kasper og Emil til start. De spillede alle en god turnering og kom fortjent i præmierækken.

I u-19 fik Kasper en 3. plads i bruttorækken. Victor med en 4. plads netto.

I u-16 rækken fik Emil en 2. plads brutto og 5. plads netto.

Der spilles 6 turneringer inden de 8 bedste i hver række kvalificerer sig til ”SuperCuppen” i uge 42, hvor de møder de andre distrikter.  Alle 3 har pt. gode chancer for at løse billet. Bedst ligger Emil dog med en klar 1 plads på ”Order of merit” i u-16 pt.

4. afdeling spilles på Brundtlandbanen i Toftlund den 5. august.

5 juniorer til start i JDT i Svendborg den 21. maj 2016

Runde af JDT blev afviklet søndag i Svendborg. KLG havde de 5 spiller Hygum, Husted, Victor, Kasper og Emil til start. Det største antal i år . Der blev spillet meget flot golf af alle på en solbeskinnet let kuperet bane. Bedst klarede Victor sig med en nettoscore på -3 hvilket gav en flot 4. plads i U-19 gruppen og nyt handicap Vi glæder os til 3. runde som afvikles i Ribe søndag den 29. Maj.

Henne-1