Faciliteter

Kaj Lykke Golfklub råder over et moderne klubhus med fri afbenyttelse af omklædningsrum med badefaciliteter, samt adgang til aflåselige skabe til tøj og værdigenstande.

Klubben har en spændende par-3 bane med 6 huller, driving range, 18 huls puttinggreen, øvelsesbunker og indspilsområde.

Driving range er lukket torsdag formiddag på grund af boldopsamling.

Der er tidsbestilling alle dage i tidsrummet kl. 06.00 – 21.00. Tidsbestilling af en tid kan foregå via www.golf.dk eller telefonisk til kontoret på tlf. 75 10 22 46 eller Pro-Shoppen på tlf. 75 10 12 24.