Regionsgolf

Regionsgolf Danmark er den største holdturnering for klubgolfere i Danmark, både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen.

Turneringen er begyndt helt tilbage i 1970’erne og spilles som landsdækkende holdturneringer med i alt 10 landsfinaler og styres gennem en fælles hjemmeside.

Regionsgolf er en turnering, hvor holdene bliver inddelt i puljer med 3 andre golfklubber.
Der spilles 3 udekampe og 3 hjemmekampe. Puljevinderen går videre til slutspillet.

Kaj Lykke Golfklub tilbyder klubbens medlemmer at deltage i disse turneringer.

Sidst på året hænges der tilmeldingslister op på opslagstavlen, hvor sidste frist for tilmelding er 1. december.
De hold, hvor der er nok tilmeldinger til og hvor der er angivet en holdleder, bliver tilmeldt.

Kaj Lykke Golfklub betaler turneringsgebyret, men medlemmerne skal skal afholde udgifter i forbindelse med transport og spisning.

Baneinformation

Banen åbner igen mandag den 11. november 2019 dog med følgende ændringer på banen:
Hul 13: Spilles som et par-3 hul
Hul 14: Spilles som et par-3 hul
Hul 16: Spilles til vintergreen
Hul 17: Teested er rykket frem
Hul 18: Spilles som et par-3 hul

Følg venligst skiltene der er lavet på banen.

Måtter

Der skal bruges måtter på teesteder og tætklippede arealer (det vil sige fairwayhøjde eller lavere).
Måtter kan købes i sekretariatet eller i Pro-Shoppen for 75 kr.

Driving range

Der bliver ikke samlet bolde op på driving rangen i vinterperioden.
Der står en vogn til rådighed til opsamling af bolde.

Golfbiler m.m.

Der må ikke benyttes golfbiler eller andre former for transportmidler på banen.
Golfvogne må gerne benyttes.
Vi giver besked når der sker ændringer på dette område.

Vi beklager ulejligheden.