Tidsbestilling

I Kaj Lykke Golfklub er tidsbestilling gældende for såvel KLG-medlemmer som greenfee gæster hele året.

Tidsbestillingen er gældende alle dage i tidsrummet kl. 06.00 til kl. 21.00. Der er 8 minutter imellem hver tee off.

Bestil tid her

Man kan bestille tid 14 dage før. Bestilling af en tid kan foregå på én af følgende måder:

Over internettet via Golfbox.

Telefonisk til Pro-Shoppen på tlf. 75 10 12 24 eller sekretariatet på 75 10 22 46.

Personligt ved skærmen uden for kontoret, i Pro-Shoppen eller i sekretariatet.

Ønsker du at bestille tider længere frem i tiden er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Bliver man forhindret i at spille skal man slette sin tid igen eller give besked herom til sekretariatet.

Kvittering

Når man ankommer, skal man huske at kvittere ved at køre sit DGU-kort igennem kortlæseren ved skærmen uden for kontoret. Har man glemt kortet, kan der manuelt kvitteres på skærmen. Kvitteringen skal foretages senest 10 minutter før tee off.

Er der en 1, 2 eller 3 bold reserveret på den tid man evt. ønsker at spille, har man ret til at skrive sig på denne bold og spille med. Er der problemer med betjening af skærmen eller spørgsmål i øvrigt, kontaktes personalet.