Klubber i klubben

Det sociale i golf er meget stort og ikke mindst i Kaj Lykke Golfklub, hvor dette giver sig til udtryk i de mange velfungerende og meget aktive klubber i klubben.

Klubber i klubben spiller således en vigtig rolle i sammenholdet og muligheden for spil med andre golfsociale naturnydere samt det sportslige konkurrenceelement.

Klubber i klubben er samtidigt med til at give gode muligheder for nye samt etablerede golfere, at komme ind og føle sig hjemme i Kaj Lykke Golfklub.

Kaj Lykke Golfklub – “et godt sted at være”

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub