Generalforsamlinger

Protokol 2019 – Klik her

Formandens beretning 2019 – Klik her

Protokol 2018 – Klik her

Formandens beretning 2018 – Klik her

Protokol ekstraordinær generalforsamling 17-10-2017 – Klik her

Bilag til ekstraordinær generalforsamling 17-10-2017 – Klik her

Protokol ekstraordinær generalforsamling 09-03-2017 – Klik her

Protokol 2017 – klik her

Formandens beretning 2017 – Klik her

Protokol ekstraordinær generalforsamling 2016 – Klik her

Protokol 2016 – Klik her

Protokol 2015 – Klik her

Stort tillykke med priserne Anders og Emil, så velfortjent 👏👏

Lederprisen
Lederprisen gives til en person eller gruppering, som har ydet en ekstra indsats for Kaj Lykke Golfklub og-/eller dennes medlemmer. En der har ”vist vejen” og skilt sig ud – på den gode måde.
Lederprisen går i år til en person som har været med i Kaj Lykke Golfklub siden starten i 1989 og er lidt af en blæksprutte, i og med, at denne deltager i flere udvalg, arrangementer etc. samt gerne giver en hånd med når det kræves.
Personen her er både repræsenteret i hcp-udvalget, begynderudvalget, regelkyndig, deltager i klub i klubber og assistere med klubbens revision.
Kaj Lykke Golfklub, bestyrelsen og personalet vil gerne sige tak for engagementet til – 
Anders Svendsen.

Sportsprisen
Sportsprisen gives til en person som sportsligt, kammeratligt, hjælpsomt og repræsentativt har ydet lidt ekstra for Kaj Lykke Golfklub samt golfsporten i Kaj Lykke Golfklub generelt.
Sportsprisen går i år til en ung spiller som har ydet en stor indsats for sit eget spil og ambitioner tillige med at give alt det videre til kammeraterne, som har været ham muligt.
Personen deltager på Kaj Lykke Golfklubs divisionshold, har spillet DM, DGU Elite Tour, Global Junior Tour i Holland, deltager i DGU’s U-trop til landsholdet og er klubmester i Kaj Lykke Golfklub.
Kaj Lykke Golfklubs medlemmer kan godt være stolte af denne unge ambassadør og spillers præstationer som medlem af Kaj Lykke Golfklub.
Stort tillykke til Emil Skydt.