Junior turneringer

I år tilbyder Kaj Lykke sine juniorer, at deltage i turneringerne RAJT og JDT – se neden for.

Der kan i løbet af året komme andre turneringsmuligheder op, og disse vil blive annonceret enten på juniortavlen ved proshoppen eller på mail.

RAJT

Kaj Lykke Golfklub er fast medlem af RAJT turneringen – RAJT står for Ribe Amts Junior Turnering fra den gang, der var noget, der hed Ribe Amt.

RAJT er en super hyggelig turnering, hvor klubberne dyster mod hinanden. Juniorudvalget opfordrer alle juniorer til at deltage i turneringsdagene, da det er rigtig god mulighed for at komme ud at lære noget mere om det at spille golf.

Der afholdes i alt 9 turneringsdage på skift i klubberne med start i slutningen af april og afslutning i starten af oktober.

Hver klub kan stille med max 15 juniordeltagere og 5 ynglinge (19-22 år).

Tilmelding foregår på turneringslisten, der hænger på juniortavlen i klubhuset uden for proshoppen.

Du kan læse mere om RAJT på www.rajt.dk, hvor du også kan finde datoerne for turneringsdagene.

Jr. i Breinholtgaard

JDT

Formålet med ”touren” er, at være med at lette overgangen for spillerne til de lavere handicap-grupper og deres turneringer. ”Touren” skal ligne Europa Touren så  meget som muligt.

Det er en individuel slagspilsturnering inddelt i aldersgrupperne U14, U16, U19 og U22

Se mere om JDT på følgende link: http://www.danskgolfunion.dk/distrikt-3/turneringer/jdt

Har du spørgsmål eller kunne tænke dig at deltage, kontakt manager eller en fra juniorudvalget.