Greenfee

18 hullers bane:
Greenfee voksne: 350 kr.
Greenfee juniorer: 175 kr.

Greenfee gælder for hele dagen.

I greenfee er der inkluderet benyttelse af vores 6 hullers par-3 bane, puttinggreen, indspilsområde med træningsbunkers og green, driving range inkl. bolde og trolleys.

Kaj Lykke Golfklub er med i DGU-juniorordningen.

1/en fuldt betalende seniorspiller giver gratis spil for op til 3 juniorspillere i samme bold på 18-hullers banen.

Par-3 bane:
100 kr. pr. spiller.

Prisen er for hele dagen.

Udlejning:
Golfbiler:      250 kr. (18 huller)
Trolley:         Gratis for greenfee spillere og medlemmer.
Udstyr:          Kontakt venligst Pro-Shoppen på tlf. 75 10 12 24.

Medlemsinformation:
KLG’s medlemmer kan medtage 1 gæst pr. runde til halv greenfee pr. dag.
Der kan ikke fratrækkes anden rabat, når der spilles til nedsat greenfee.
Dette gælder ikke når der spilles på vinterbane.

Der ydes IKKE rabat til fleksmedlemskaber og andre i forvejen nedsatte medlemskaber.

Følgende klubber har indgået ordning med 100 kr. i rabat på de enkelte klubbers greenfee (denne rabat er automatisk trukket fra prisen i Golfbox):

• Breinholtgård Golf Klub
  • Blåvandshuk Golfklub
  • Esbjerg Golfklub
  • Gyttegård Golfklub
  • Holsted Golfklub
  • Henne Golfklub
  • Outrup Golfklub
  • Ribe Golfklub
  • Varde Golfklub
  • Vejen Golfklub

Betingelser:
Ordningen gælder kun i sommersæsonen (perioden med sommergreens) Ordningen gælder alle dage.