Juniornyheder

Her vil du kunne læse om nogle af de seneste nyheder fra juniorerne i Kaj Lykke Golfklub. Nyhederne vil omhandle træningsaktiviteter, deltagelse i turneringer samt sociale arrangementer.

Dog foregår det meste af den daglige kommunikation og information via juniorernes Facebook-side ”Kaj Lykke Juniorgolf”. Det er derfor vigtigt, at du og/eller dine forældre bliver medlem her, så I kan følge med i de løbende opdateringer. Det vil også være her, at trænerne kommunikerer meddelelser ud angående turneringstilmelding og –deltagelse.

Nye sponsorer til juniorafdelingen

Vi kan nævne at juniorafdelingen i 2016 har fået nye sponsorer, som har gjort det muligt at give juniorerne nyt, flot klubtøj til en favorabel pris. Det er vi i juniorudvalget meget taknemmelige for!

Juniorsponsor

Baneinformation

Banen er i øjeblikket lukket til og med søndag den 20. oktober 2019 på grund af de store vandmængder vi har fået.

Søndag bliver der vurderet om banen kan åbnes igen.

Vi beklager mange gange.