Begyndermatcher

Begyndermatcher for ikke frigivne spillere.
Disse matcher afholdes onsdag aften. Mød senest kl. 17:30 (kl. 17.00 april og september) og aflevere scorekort til par 3 banen med dit navn, dato og medlemsnummer samt match fee på 25 kr. til matchlederne. Har du glemt dit medl. nr. står det i mappen, der ligger på hylden foran kontoret.

Afslutning i klubhuset med præmier, gennemgang af regelstof, golfetikette, evt. opgaver og  hyggeligt samvær. Mad kan bestilles i klubbens restaurant før matchen.

OnsdagsMatchen
Disse matcher afholdes onsdag aften for medlemmer og prøvemedlemmer, der er frigivet til spil på bane. Laveste handicap er 30 for både herrer og damer. Medlemmer med lavere handicap kan tilmelde sig som hjælpere. Matchfee kr. 25,- som dækker:

9 hullers spil (stableford). Afslutning i klubhuset med præmier, gennemgang af regelstof, golfetikette, evt. opgaver og hyggeligt samvær. Mad kan bestilles i klubbens restaurant før matchen.

Husk at møde op senest kl. 17.30 (kl. 17.00 april og september). Vi mødes ved 1. tee, hvor du får informationer, tildeles holdkaptajn og hvilket hul du skal starte på. Gunstart på hullerne kl. 18:00 (kl. 17.30 april og september).

Det er en god idé at varme op på driving range, puttegreen og/eller indspilsbanen før hver match. Det giver normalt bedre resultat.

Baneinformation

Banen åbner igen mandag den 11. november 2019 dog med følgende ændringer på banen:
Hul 13: Spilles som et par-3 hul
Hul 14: Spilles som et par-3 hul
Hul 16: Spilles til vintergreen
Hul 17: Teested er rykket frem
Hul 18: Spilles som et par-3 hul

Følg venligst skiltene der er lavet på banen.

Måtter

Der skal bruges måtter på teesteder og tætklippede arealer (det vil sige fairwayhøjde eller lavere).
Måtter kan købes i sekretariatet eller i Pro-Shoppen for 75 kr.

Driving range

Der bliver ikke samlet bolde op på driving rangen i vinterperioden.
Der står en vogn til rådighed til opsamling af bolde.

Golfbiler m.m.

Der må ikke benyttes golfbiler eller andre former for transportmidler på banen.
Golfvogne må gerne benyttes.
Vi giver besked når der sker ændringer på dette område.

Vi beklager ulejligheden.