Firmaarrangementer

Golf for sjover specielt for dem uden forudgående golfkendskab.

Brug det som firmaaktivitet for forretningsforbindelser eller medarbejder og oplev en hyggelig med Golf for Sjov. Hertil vil Kaj Lykke Golfklub byde Deres firma en eksponering og en golf event ud over det sædvanlige.

I arrangementet indgår:
Golf introduktion og instruktion ved PGA Professionel udannet instruktør.
Leje af golf udstyr.
Putting konkurrence.
Træning på driving range inkl. range bolde.
Snackpakke og kildevand.
Bolde, tees, blyant, pitchfork, marker og scorekort.
Turnering på par 3 banen.
Præmie til dagens udøver.

Kontakt os på tlf. 40 50 43 50 eller send en mail til manager@kajlykkegolfklub.dk.

Pris for ovennævnte 275,00 kr. pr. pers. ekskl. moms.