Juniorcamp 2016

I weekenden den 19-20. august afholdt juniorafdelingen sin årlige juniorcamp, og denne gang var der et rekordstort antal tilmeldte. Hele 23 juniorer deltog, så det var flot! Vejret var med os det meste af tiden, så både overnatning og aktiviteter blev gennemført med højt humør.

Weekenden var fyldt med spændende golftræning og –udfordringer, og i år kom Heidi fra DGU på besøg for at øve shortgame med juniorerne. Desuden bød weekenden på en tur ud på den store bane, og for en del var det første gang, at der blev prøvet kræfter med alle 18 huller. Alle kom dog godt igennem og fik ikke mindst fornemmelsen af, hvad det kræver at gå hele banen rundt.

Afslutningen på årets camp var igen ”tøm en sø for bolde”. Der blev samlet ca. 1500 bolde, og alle juniorerne kunne gå hjem med ca. 65 bolde hver, så nu er der lidt at smide væk af.

Vi vil i juniorudvalget sige tusind tak for en dejlig weekend til alle juniorerne – og også en stor tak til forældrene for deres opbakning og hjælp!

Vi glæder os allerede til næste år!

Juniorcamp - 6

Juniorcamp - 1