Formand:

Banen:
Bjørn B. Lauritzen

Bestyrelsens hovedopgaver er:

• At se til driften af golfbanen og de dertil hørende idrætslige aktiviteter udføres i overensstemmelse med generalforsamlingens ønsker.
  • At sikre udviklingen af Kaj Lykke Golfklub såvel sportsligt som socialt, som ligeledes specificeret i visionsplanen.
  • At klarligge rammer for de forhold som sikrer, at klubbens medlemmer og greenfee-spillere kan udøve golfspillet under de bedst tænkelige forhold.
  • At sørge for udvikling af Kaj Lykke Golfklubs baneanlæg via en fortsat udbygning, en målrettet og professionel pleje og service, samt for at sikre en smuk, spillevenlig og udfordrende bane.
  • At skabe de fornødne samarbejdsrelationer med offentlige instanser.
  • At Kaj Lykke Golfklub arbejder indenfor forsvarlige økonomiske rammer.
Baneinformation

Banen er i øjeblikket lukket til og med søndag den 20. oktober 2019 på grund af de store vandmængder vi har fået.

Søndag bliver der vurderet om banen kan åbnes igen.

Vi beklager mange gange.