Juniorcamp 2015

Vi har i weekenden 7-9. august 2015 afholdt KLG JuniorCamp 2015 med deltagelse af 13 af klubbens mange juniorer.

Det har været en rigtig god weekend med masser af golf, hygge og ikke mindst social samvær.

Vi overnattede i telte på klubbens indspilsområde.

En af højdepunkterne var lørdagens ”tøm søerne for bolde”, hvor både juniorer og voksne hoppede i søerne ved hul 4-5 og samlede 1437 bolde på en lille time. Hver junior kunne tage 110 golfbolde med hjem.

I forbindelse med juniorcampen har vi fået udarbejdet en ”grøn juniortee” på hul 1 – 9 på den store bane, hvilket har været en stor succes for alle juniorer.
Dette vil vi anvende  til vores fredagstræning for juniorerne.

Juniorudvalget takker klubben for at det har været muligt for os at afholde campen.

Juniorudvalget

Juniorcamp 4