Sociale arrangementer

Sæsonafslutning juniorafdelingen

Fredag den 7. oktober holdt juniorafdelingen sæsonafslutning i ’Bowl and Fun’ i Esbjerg. Vi startede med en times bowling, og derefter var der fællesspisning og hygge i restauranten. Det var en rigtig hyggelig afslutning på en god sæson, hvor mange juniorer har haft en flot fremgang spillemæssigt. Samtidig var det dejligt at se, at dette års mange sociale arrangementer har gjort, at alle juniorer på tværs af aldersskel kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

Ved denne sæsons sidste arrangement blev årets junior også kåret. Det blev i år Cecilie Bromerholm, som fortjent fik dette års pokal. Hun blev nr. 2 i RAJT’s Order of Merit blandt andet i form af to sejre og en samlet andenplads i løbet af sæsonens otte RAJT-turneringer.

afslutning-1 afslutning-2 afslutning-3 afslutning-4

Søndag den 15. maj 2016 afholdt vi i forbindelse med træningen forældrekaffe, hvor forældre og søskende var inviteret på kaffe og saftevand, og nogle søde forældre havde bagt kager til alle.

Forældrene blev opfordret til at gå med spillerne rundt på par-3-banen. Der var stort fremmøde, og det var en hyggelig eftermiddag.

Juniorudvalg-1 Juniorudvalg-2 Juniorudvalg-3 Juniorudvalg-4 Juniorudvalg-5 Juniorudvalg-6

Den 3. april 2016 var der opstart med juniortræningen i Kaj Lykke Golfklub. Mens juniorerne trænede, var der informationsmøde for forældrene i klubhuset, og alle – både spillere og forældre – sluttede af med fælles aftensmad i restauranten. Det flotte fremmøde med 30 fremmødte juniorer og dertil deres forældre og søskende tyder på en god og aktiv sæson!

Forældre-1 Forældre-2 Forældre-3 Forældre-4

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub