Sociale arrangementer

Sæsonafslutning juniorafdelingen

Fredag den 7. oktober holdt juniorafdelingen sæsonafslutning i ’Bowl and Fun’ i Esbjerg. Vi startede med en times bowling, og derefter var der fællesspisning og hygge i restauranten. Det var en rigtig hyggelig afslutning på en god sæson, hvor mange juniorer har haft en flot fremgang spillemæssigt. Samtidig var det dejligt at se, at dette års mange sociale arrangementer har gjort, at alle juniorer på tværs af aldersskel kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

Ved denne sæsons sidste arrangement blev årets junior også kåret. Det blev i år Cecilie Bromerholm, som fortjent fik dette års pokal. Hun blev nr. 2 i RAJT’s Order of Merit blandt andet i form af to sejre og en samlet andenplads i løbet af sæsonens otte RAJT-turneringer.

afslutning-1 afslutning-2 afslutning-3 afslutning-4

Søndag den 15. maj 2016 afholdt vi i forbindelse med træningen forældrekaffe, hvor forældre og søskende var inviteret på kaffe og saftevand, og nogle søde forældre havde bagt kager til alle.

Forældrene blev opfordret til at gå med spillerne rundt på par-3-banen. Der var stort fremmøde, og det var en hyggelig eftermiddag.

Juniorudvalg-1 Juniorudvalg-2 Juniorudvalg-3 Juniorudvalg-4 Juniorudvalg-5 Juniorudvalg-6

Den 3. april 2016 var der opstart med juniortræningen i Kaj Lykke Golfklub. Mens juniorerne trænede, var der informationsmøde for forældrene i klubhuset, og alle – både spillere og forældre – sluttede af med fælles aftensmad i restauranten. Det flotte fremmøde med 30 fremmødte juniorer og dertil deres forældre og søskende tyder på en god og aktiv sæson!

Forældre-1 Forældre-2 Forældre-3 Forældre-4