Klubbens faste spilletider

Følgende dage er der reserveret tider til klubbens klubber i klub.

UgedagTidspunktKlubbens navnSpiller i perioden
Mandag15.44 – 16.48 MandagsklubMedio marts - september
Tirsdag08.56 – 10.08 FormiddagspigerneHele året
Tirsdag13.28 – 14.32 1/2 To pigerneHele året
Tirsdag15.28 – 16.32 Jern-LadiesApril - september
Tirsdag17.12 – 18.08Jern-LadiesApril - september
Onsdag08.56 – 09.52 OldboysHele året
Torsdag13.28 – 14.32 TorsdagsherrerneHele året
Torsdag16.00 – 17.12 Efter FyraftenApril - september

Tider der ikke er reserveret af klubberne bliver frigivet i Golfbox til midnat dagen før.