Bliv sponsor

Som sponsor- / samarbejdspartner i Kaj Lykke Golfklub har du og din virksomhed rig mulighed for at skabe et solidt netværk, deltage aktivt i diverse arrangementer, blive profileret på professionel vis og have en synlighed samt eksponering over for medlemmer og gæster, samt de mange øvrige besøgende i Kaj Lykke Golfklub.

Vi bestræber os på at udfærdige et samarbejdskoncept som virker netop for dig og din virksomhed, hvilket betyder at vi er meget åbne for ideer og tiltag, samtidig med at vi har flere profilerings og arrangements muligheder at byde på.

Kaj Lykke Golfklub er en meget aktiv, vel omtalt, imødekommende og professionelt drevet golfklub.

For mere information og en uforpligtende samtale venligst kontakt klubbens manager Morten Mortensen på tlf. 40 50 43 50 eller send en mail til manager@kajlykkegolfklub.dk, vi kommer også gerne til dig.

Kaj Lykke Golfklub – ”et godt sted at være”.

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub