Juniorudvalg

Cheftræner/PGA Professional
Morten Mortensen
Mail

Juniorudvalget i Kaj Lykke Golfklub består i dag af 5 personer + klubbens trænerteam.

Sammen er vi ansvarlige for at klubbens juniorer får den bedst mulige oplevelse af at spille golf i klubben, både hvad angår den ugentlige træning, deltagelse i turneringer, deltagelse i kurser og det sociale fællesskab, som er så vigtigt for, at spillerne kan dygtiggøre sig og få masser af gode oplevelser med at spille golf.

Udvalgets medlemmer arbejder tæt sammen om alle aktiviteter, I er derfor velkommen til at kontakte os alle uanset emne, så skal vi nok sikre, at du får svar på dine spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os med ris og ros samt idéer til juniorarbejdet i klubben.