Juniorudvalg

Koordinator/administation
Claus Langelund
Tlf. 41 77 51 50
Mail
 Claus Langelund
Sociale aktiviteter:
Helle Bromerholm
Tlf. 26 83 06 24
Mail
 
Træning:
Martin Hejbøl
Tlf. 29 24 76 89
Mail
 Martin
Træning:
Jesper Ulv Bromerholm
Tlf. 28 60 18 23
Mail
 Jesper
Træning:
Thomas S. Jørgensen
Tlf. 25 62 55 99
Mail
 
Cheftræner/PGA Professional
Morten Mortensen
Tlf. 40 50 43 50
Mail

Juniorudvalget i Kaj Lykke Golfklub består i dag af 5 personer + klubbens trænerteam.

Sammen er vi ansvarlige for at klubbens juniorer får den bedst mulige oplevelse af at spille golf i klubben, både hvad angår den ugentlige træning, deltagelse i turneringer, deltagelse i kurser og det sociale fællesskab, som er så vigtigt for, at spillerne kan dygtiggøre sig og få masser af gode oplevelser med at spille golf.

Udvalgets medlemmer arbejder tæt sammen om alle aktiviteter, I er derfor velkommen til at kontakte os alle uanset emne, så skal vi nok sikre, at du får svar på dine spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os med ris og ros samt idéer til juniorarbejdet i klubben.

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub