Klubbestyrelse

Kaj Lykke Golfklubs klubbestyrelse er bestående af fem deltagere, hvilke udfører et stykke frivilligt arbejde for klubben på vegne af medlemmerne, hvortil de er valgt på klubbens generalforsamling.

Bestyrelsens sammensætning forsøges at være alsidig og med personer som har en arbejds- og erhvervsmæssig sund erfaring samt et fornuftigt kendskab til golfsporten og foreningsdrift.

Bestyrelsen varetager de af generalforsamlingen/medlemmernes ønsker omkring klubben og ser til at disse formidles, og udføres af klubbens manager og personale i øvrigt.

Baneinformation

Banen åbner igen mandag den 11. november 2019 dog med følgende ændringer på banen:
Hul 13: Spilles som et par-3 hul
Hul 14: Spilles som et par-3 hul
Hul 16: Spilles til vintergreen
Hul 17: Teested er rykket frem
Hul 18: Spilles som et par-3 hul

Følg venligst skiltene der er lavet på banen.

Måtter

Der skal bruges måtter på teesteder og tætklippede arealer (det vil sige fairwayhøjde eller lavere).
Måtter kan købes i sekretariatet eller i Pro-Shoppen for 75 kr.

Driving range

Der bliver ikke samlet bolde op på driving rangen i vinterperioden.
Der står en vogn til rådighed til opsamling af bolde.

Golfbiler m.m.

Der må ikke benyttes golfbiler eller andre former for transportmidler på banen.
Golfvogne må gerne benyttes.
Vi giver besked når der sker ændringer på dette område.

Vi beklager ulejligheden.