Klubbestyrelse

Kaj Lykke Golfklubs klubbestyrelse er bestående af fem deltagere, hvilke udfører et stykke frivilligt arbejde for klubben på vegne af medlemmerne, hvortil de er valgt på klubbens generalforsamling.

Bestyrelsens sammensætning forsøges at være alsidig og med personer som har en arbejds- og erhvervsmæssig sund erfaring samt et fornuftigt kendskab til golfsporten og foreningsdrift.

Bestyrelsen varetager de af generalforsamlingen/medlemmernes ønsker omkring klubben og ser til at disse formidles, og udføres af klubbens manager og personale i øvrigt.