Lektioner

5 lektioner á 25 min. kr. 800,00
10 lektioner á 25 min. kr. 1500,00
1 lektion á 50 min. kr. 375,00

Gruppelektion á 60 min (max. 8 pers) kr. 100,00 pr. person.

Hvis I har et hold og kunne tænke sig undervisning indenfor hvilket som helst tema – så tag kontakt til os, så vi kan finde et tidspunkt.

Spil golf uden smerter:
Spil golf uden smerter er et nyt tilbud vi starter med i år. Har du en skade, en tilstand (gigt etc.), fået ny hofte/knæ/skulder eller har du af en anden grund smerter når du spiller – så bestil denne lektionstype. Igennem uddannelsen som PGA træner er vi igennem en masse fysiologi og anatomi som ruster os til at hjælpe jer som golfspillere i disse situationer. Vi er ikke læger, men vi har en vís forståelse for svinget som måske hjælpe jer væk fra smerterne. Inden selve lektionen vil vi gerne se det materiale I evt. har vedrørende jeres skade, om det er et røntgenbillede af en diskusprolaps eller en udtalelse fra en læge/fysioterapeut. Så kan vi forberede os til selve lektionen som bliver en gennemgang af din skade, dit sving og forsøg på at finde en funktionel bevægelse, som kan fjerne dine smerter i golfen.

Kom ned i shoppen og hør nærmere!