Sponsorkoncept

Vores sponsorkoncept tager primært udgangspunkt i sponsor – /samarbejdspartneren, hvilket vil sige at det er vigtigt for Kaj Lykke Golfklub at indholdet er brugbart for sponsor-/samarbejdspartner så vel som Kaj Lykke Golfklub. Derfor er vi også meget fleksible og imødekomne over for nye ideer og ønsker.

En sponsor-/samarbejdsaftale kan indeholde en eller flere aktiviteter og profilerings moduler, fx.:

• Flag med tryk
  • Reklamebænk
  • Tee steds skilt
  • Turneringsdeltagelse
  • Firmaarrangement
  • Erhvervsklub partner
  • Profilering på turneringshold
  • Mentor for juniorafdelingen

Og meget meget mere…………….

En sponsor-/samarbejdsaftale skaber personlige relationer i Kaj Lykke Golfklub!