Tilpasning af udstyr

Tilpasning er et nøgleord, hvis du ønsker at spille golf.

Greb, sko, bolde og køller kan tilpasses den enkeltes behov og formåen.

Gripstørrelse: Hvis du har en forkert gripstørrelse, vil du få spændinger og dermed svingfejl. Det kan også medføre ubehag og sommetider endda smerter.

Skafthårdhed: Der er mange forskellige skafthårdheder, og disse vil blive tilpasset din styrke og dynamiske hastighed ved anslaget. Det er en væsentlig faktor i svævet, længden og retningen. Et forkert skaft medfører alvorligt tab af længde og kontrol. Computermålingerne vil tage dit fremtidige potentiale i betragtning.

Køllevægt: Den forkerte køllevægt vil medføre alvorlige problemer med at lære de fundamentale ting.

Længde og leje: Dette bestemmes ud fra din højde og længde af dine arme. Ved at have de forkerte størrelser og vinkler, får du en dårlig positur, hvilket resulterer i uoprettelige problemer i dit sving.

Materialer: Der er mange forskellige kvaliteter af metal, grips og skafter. Dette har ikke kun betydning for køllernes ydeevne, men også for deres forventede levetid.

Fordele: Det kan betale sig på grund af kvaliteten, og køllerne vil holde i mange år. Du giver dig selv en chance for at udvikle og træne de fundamentale ting, så du kan spille op til dit potentiale og forøge din glæde ved spillet.

Sig ikke, at jeg ikke har advaret dig.

Kig ind i Pro Shoppen når du har lyst, for at få gratis råd og vejledning. Tag dine køller med og oplev forskellen.

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub