RAJT

Her vil vi løbende opdatere med nyheder fra RAJT-turneringen.

RAJT 2017

Her gik vi alle og troede at det ville være svært, ja nærmest umuligt, at følge op på den fantastiske sæson KLG juniorgolf havde i 2016 – men vi skulle blive klogere – 2017 blev en ren jubelsæson for vores juniorer hvor alt modstand blev fejet til side.

Hvis vi skal nævne alle de flotte individuelle præstationer og resultater i de 7 turneringer i 2017, ville denne artikel ingen ende have – men vi har båret rigtigt mange præmier hjem fra de forskellige baner i Sydjylland.

Samlet set for 2017 sluttede vi på en FLOT og sikker 1. plads – undervejs blev det til sejre på Skærbæk Mølle, Royal Oak og Varde golfklub – så det er ganske fortjent at vi nu kan pynte klubhuset med RAJT vandrepokalen.

RAJT´s order of merit 2017

Der har i 2017, som tidligere år, været en gennemgående turnering, hvor alle resultaterne fra de 7 turneringer løbende er lagt sammen. 148 juniorer har deltaget i hele 2017 og også her løb KLG juniorerne med al opmærksomheden – de 6 øverste på Order of merit indtages af KLG juniorspillere.

1. Gustav Langelund
  2. Nikolaj Hovedskou Kock
  3. Kasper Kjær Andersen
  4. Philip Bang Schrøder
  5. Christian Hejbøl
  6. Frederik Hejbøl

Der har gennem hele 2017 været rigtig god deltagelse på RAJT fra mange af vores dygtige juniorer og ALLE har bidraget til de flotte resultater vi har opnået.

Vi er en juniorafdeling i stor udvikling og med så meget talent at vi tror på at vi også i 2018 kan skabe store resultater i RAJT (Ribe Amts Junior Tour)

Juniorudvalget vil gerne takke alle juniorer for nogle store oplevelser og det gode sammenhold.