Begyndermedlemskab

Begyndermedlemskabet giver ret til følgende

• At være medlem i 3 måneder.
  • At få 4 lektioner hos proen (obligatorisk).
  • At benytte klubbens udslagsbane (driving range) og træningsbolde.
  • At benytte par-3  banen, puttinggreen og indspilsgreen.
  • At benytte klubhusets faciliteterne.
  • At deltage i teoriaftener (obligatorisk).
  • At deltage i begyndermatcher på par-3 banen, samt efter frigivelse, at deltage i OnsdagsMatcher på stor bane.
  • At spille på stor bane efter frigivelse.