Klubmesterskab

År (Brutto/netto)HerreDamerSenior herreSenior damerJuniorer
2019 - BruttoNicolaj H. TerkelsenCecilie BromerholmTom BredahlSusanne OlesenRasmus T. Skydt
2019 - NettoMartin ThygesenJing ZhaoHans AndersenJette KallehaugeNikolaj H. Kock
2018 - Brutto Emil Trab SkydtLone Dose JensenBrian JakobsenSusan DamholdtVictor Isaksen
2018 - NettoMads Kafka HansenMaibritt SøkildeLeo BrokIngrid MadsenGustav Langelund
2017 - BruttoKristoffer PedersenLone Dose JensenTom BredahlKasper Kjær Andersen
2017 - NettoNiklas HygumMarianne BayEgon MathiesenRasmus Trab Skydt
2016 - BruttoLars JørgensenSusanne OlesenTom BredahlKarin SpangsbergKasper Kjær Andersen
2016 - NettoNiklas HygumAnja VirenfeldtMogens PedersenBirgit KristensenAnders Kesby
2015 - BruttoLars JørgensenLone Dose JensenTom BredahlKarin Spangsberg
2015 - NettoMarcus HustedDorit JensenHenry RasmussenIngrid Madsen