Golfkørekort

For at blive frigivet til spil på 18-hullers banen, skal man erhverve et golfkørekort. 

Ved tegning af begyndermedlemskab udleveres et begynderkort, som er dit medlemskort og skal medbringes når du benytter klubbens faciliteter. På kortet ser du listen over begynderudvalgets medlemmer, samt en række krav, som skal være opfyldt inden du bliver frigivet til den store bane.

Du skal deltage i begyndermatch på Par-3 banen, hvor 6 huller skal spilles i 30 slag, eller mindre, 2 gange. Disse matcher afvikles onsdag aftener i sæsonen. Mød op til disse matcher så snart du er kommet i gang – vent ikke til du har fået alle lektioner.

Når regelundervisning, deltagelse i fire træningslektioner og Par-3 banen i 2 gange 30 slag er opfyldt, kan du frigives til spil på stor bane. Første 9 hullers runde skal spilles med et medlem af begynderudvalget. Du skal lave mindst 9 point på denne runde.

Både damer og herrer får tildelt handicap 54 når de er frigivet.
Derefter skal du deltage i to OnsdagsMatcher

Regelundervisning, frigivelse på Par-3 bane og stor bane, kan i enkelte tilfælde foregå individuelt. Dette er en service til dem der arbejder off-shore, pendlere der kun er hjemme i weekenden eller hvis man har aftenarbejde eller studier.

Når disse krav er opfyldt og dit begynderkort har alle underskrifter, afleveres det til klubbens sekretær med oplysning om hvilket medlemskab der ønskes.

Herefter bestilles der et medlemskort til DGU, og du er nu fuldgyldigt medlem af Kaj Lykke Golfklub.
Dette giver dig også ret til gæstespil på fremmede baner mod betaling af greenfee.