Golfkørekort

For at blive frigivet til spil på 18-hullers banen, skal man erhverve et golfkørekort. Kørekortet dækker over en række praktiske og teoretiske test, der skal bestås.

Praktisk prøve består i:

Herrer – langt spil: 100 m langt indenfor en bredde af 40 m – 6 ud af 10 slag skal være indenfor målområdet.

Damer – langt spil: 60 m langt indenfor en bredde af 30 m – 6 ud af 10 slag.

Herrer og damer – bunkerslag: 6 ud af 10 slag skal op af bunker.

Deltagelse i begyndermatch på Par-3 banen, hvor 6 huller skal spilles i 30 slag, eller mindre, 2 gange. Disse matcher afvikles onsdag aftener i sæsonen. Mød op til disse matcher så snart du er kommet i gang – vent ikke til du har fået alle lektioner.

Når disse krav (praktisk- og teoriprøve, Par-3 banen i 2 gange 30 slag) er opfyldt, kan du frigives til spil på stor bane. Første 9 hullers runde skal spilles med et medlem af begynderudvalget. Du skal lave mindst 9 point på denne runde.

Både damer og herrer får tildelt handicap 54 når de er frigivet.
Derefter skal du deltage 3 OnsdagsMatcher

Teoriundervisning, frigivelse på Par-3 bane og stor bane, kan i enkelte tilfælde foregå individuelt. Dette er en service til dem der arbejder off-shore, pendlere der kun er hjemme i weekenden eller hvis man har aftenarbejde eller studier.

Når disse krav er opfyldt og dit begynderkort har alle underskrifter, afleveres det til klubbens sekretær med oplysning om hvilket medlemskab der ønskes.

Herefter udleveres bagmærke, samt medlemskort til DGU, og du er nu fuldgyldigt medlem af Kaj Lykke Golfklub.
Dette giver dig også ret til gæstespil på fremmede baner mod betaling af greenfee.