A11 og E20 samarbejde

A11 medlemskab

De fire golfklubber Kaj Lykke Golfklub, Varde Golfklub, Ribe Golfklub og Tønder Golfklub har stiftet ”GREENFEEKLUB A11”.

Greenfeeklubben er skabt som et tilbud til dig, som fuldtidsmedlem, der gerne vil spille andre baner end hjemmebanen. Når du har betalt medlemskontingentet, så har du mulighed for at spille, så tit du har lyst, på de tre andre klubbers baner.

Frem til 1. maj har alle fuldtidsmedlemmer fra Kaj Lykke Golfklub mulighed for at købe medlemskab i ”Greenfeeklub A11” til en pris på 500 kr. Efter 1. maj er prisen 700 kr.

E20 medlemskab

De fire golfklubber Kaj Lykke Golfklub, Fredericia Golf Club, Vejen Golfklub og Golfklubben Lillebælt i Middelfart har pr. 1. april 2014 stiftet ”GREENFEEKLUB E20”.

Frem til 1. maj har alle fuldtidsmedlemmer fra Kaj Lykke Golfklub mulighed for at købe medlemskab i ”Greenfeeklub E20” til en pris på 495 kr. Efter 1. maj er prisen 695 kr.

Et medlemskab af ovenstående tilbud giver adgang til frit spil på banerne hele kalenderåret.

Vi håber du vil få gavn af et af disse medlemskaber og alle klubberne ønsker dig velkommen på deres baner.

Medlemskabet kan opnås ved henvendelse til klubbens sekretariat på mail post@kajlykkegolfklub.dk eller tlf. 75 10 22 46.

Der bliver du registreret i Golfbox og så kører det hele elektronisk.
Du skal bare bestille i Golfbox og huske at bekræfte tiden.