Opstart for nye medlemmer

Begyndermedlem

Har du lyst til at prøve golfens udfordringer er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 10 22 46 eller send en mail til post@kajlykkegolfklub.dk.

Vi starter løbende nye hold så du er altid velkommen i klubben.

I dette forløb vil du komme alt igennem så du efterfølgende kan frigives til spil på den store bane (18 hullers banen).

Du kan se priserne på kontingent her.

Etablerede golfspillere:

Har du tidligere spillet golf og har et DGU-handicap eller tilsvarende er klubben åben for nye medlemmer.

Indmeldelse sker ved henvendelse til sekretariatet, som ligeledes vil vejlede dig om forholdene i klubben.
Du vil blive informeret om klubbens faciliteter og dine muligheder for deltagelse i klubbens sociale liv, hvad enten det drejer sig om turneringsdeltagelse eller de mere uformelle samvær i klubber i klubben.

Se kontingentsatserne her.

Baneinformation

Banen er i øjeblikket lukket til og med søndag den 20. oktober 2019 på grund af de store vandmængder vi har fået.

Søndag bliver der vurderet om banen kan åbnes igen.

Vi beklager mange gange.