Mad ud af huset

Lækker mad og gode oplevelser
Her kan du læse mere om hvad vi tilbyder af lækker mad og gode oplevelser. Som gæst hos kan du se frem til et hyggeligt måltid med fantastisk betjening.

Vores venlige og imødekommende personale står klar til at give dig en personlig og kompetent service, mens vores køkkenteam tilbereder et velsmagende måltid.

Vi har mange spændende retter på menukortet, som naturligvis alle er tilberedt af friske råvarer som er nøje udvalgt af køkkenteamet.

Se vores menukort her