Mad ud af huset

Lækker mad og gode oplevelser
Her kan du læse mere om hvad vi tilbyder af lækker mad og gode oplevelser. Som gæst hos kan du se frem til et hyggeligt måltid med fantastisk betjening.

Vores venlige og imødekommende personale står klar til at give dig en personlig og kompetent service, mens vores køkkenteam tilbereder et velsmagende måltid.

Vi har mange spændende retter på menukortet, som naturligvis alle er tilberedt af friske råvarer som er nøje udvalgt af køkkenteamet.

Se vores menukort her

 

 

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub