Vejen til bagmærke

Ved tegning af begyndermedlemskab udleveres et begynderkort, som er dit medlemskort og skal medbringes når du benytter klubbens faciliteter. På kortet ser du listen over begynderudvalgets medlemmer, samt en række krav, som skal være opfyldt inden dit bagmærke udleveres.

Du vil blive tilknyttet en mentor fra begynderudvalget, som vil være din primære kontaktperson.

Du vil modtage fem tekniske træningslektioner ved klubbens professionelle PGA instruktører (indeholdt i prøvemedlemskabets pris). Det er yderst vigtigt at du selv træner mellem lektionerne.

Deltagelse ved teoriaften med gennemgang af golfregler og etikette, som afsluttes med en teoriprøve. Vær forberedt og læs på det materiale du har fået udleveret.

Teknisk frigivelse til spil på stor bane fortages af begynderudvalget og/eller klubbens PGA instruktører.
Du må spille Par-3 banen og benytte klubbens faciliteter fra det øjeblik du er begyndermedlem.

Banen er lukket

Ovenpå gårsdagens nye udmeldinger fra henholdsvis statsministeren og Hendes Majestæt Dronningen, sker der nu også yderligere stramninger på idrætsområdet.

Dansk Golfunion anbefaler, at vi fra i dag den 18. marts 2020, lukker alle golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter. Bestyrelsen har besluttet at vi følger denne opfordring.

 

Det betyder, at fra i dag kl. 10.00 vil det ikke være tilladt at bruge nogen faciliteter i KLG overhovedet. Vi er alle kede af den situation verden og Danmark er i, men vi må tage situationen yderst alvorligt.

 

Bestyrelsen har taget hånd om klubbens ansatte og der vil således kun i meget begrænset omfang være personale tilstede i KLG.

 

Vi følger situationen nøje, og vi vil løbende tilpasse os til regeringens og DGU’s udmeldinger.

 

Torben Pedersen

Formand

Kaj Lykke Golfklub